Kościół św. Elżbiety w Gdańsku - Borowski, Jan (1890-1966). ([Gdańsk], 1956)
Przedstawia wnętrze kościoła św. Elżbiety w Gdańsku.
Miejsce powstania według działalności autora.
Pod kompozycją w prawym dolnym rogu ołówkiem napis, podpis i data: Kość. św. Elżbiety w Gdańsku, JB 1956.
Keywords: Grafika -- Polska -- Gdańsk -- 1945-.; Kościoły -- Polska -- Gdańsk; Gdańsk (Polska) -- w sztuce