[Afisz. Incipit:] Rewelacyjny wieczór piosenki - humoru - parodii p.t. "Uśmiech i piosenka" ... ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o imprezie, w której udział wzięli: Hanka Brzezińska, Karol Hanusz, przy fortepianie Henryk Wainro.