[Afisz teatralny] Carlo Goldoni - Sługa dwóch panów : komedia w trzech aktach / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 2000)
Afisz teatralny informujący o przedstawieniu 28.05.2000 r. Scena Kameralna w Sopocie. Reżyseria, ruch sceniczny, scenografia i opracowanie muzyczne: Giovanni Pampiglione.