[Afisz teatralny] Carlo Goldoni - Sługa dwóch panów : komedia w trzech aktach - Teatr Wybrzeże (Gdańsk). ([Gdańsk] : Teatr Wybrzeże, 2000)
Afisz teatralny informujący o przedstawieniu 28.05.2000 r. Scena Kameralna w Sopocie. Reżyseria, ruch sceniczny, scenografia i opracowanie muzyczne: Giovanni Pampiglione.
Keywords: Teatr Wybrzeże (Gdańsk) -- 1970-2000 -- druki ulotne; Afisze -- 1990-.