Konzert : Reina Backhaus, Bruno Korell. ([s.n.], 1926)
Druk z programem artystycznym koncertu, który miał miejsce 6 stycznia 1926 r. w Friedrich-Wilhelm-Schützenhaus (Dom strzelecki Fryderyka Wilhelma).