Hansestadt Danzig Pharrhof von St. Marien [Dokument ikonograficzny]. - Clara Bernthal (Gdańsk). (Danzig : Verlag: Clara Bernthal Nachfl., 1905)
Przedstawia dzedziniec plebani przy kościele NMP w Gdańsku, ok. 1925 r.
Data wg budowy pocztówki i biogramu wyd.