Ex Libris Ladislai Zawistowski / T. G. - Gronowski, Tadeusz (1894-1990) (1923)
Między rogami obfitości herb, poniżej tablica z napisem: Ex libris Ladislai Zawistowski. Sygnatura artysty i data w obrębie kompozycji.