Unterhaltungsabend : zu Gunsten der Wohlfahrtspflege Ihrer Excellenz, Frau von Mackensen. ([s.n.], 1917)
Program wieczoru artystycznego, który miał miejsce w Danziger Hof (nieistniejący hotel w Gdańsku) 10 października 1917 r.