Unterhaltungsabend : zu Gunsten der Wohlfahrtspflege Ihrer Excellenz, Frau von Mackensen. (Danzig : [s.n.], 1917)
Program wieczoru artystycznego, który miał miejsce w Danziger Hof (nieistniejący hotel w Gdańsku) 10 października 1917 r.
Keywords: Życie artystyczne -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.; Gdańsk (Polska) -- 1900-1945 -- źródła