Uchodźcy a wybrane państwa Europy Zachodniej / Justyna Miecznikowska, Michał Wallner, Marta Pachocka, Ryszard Żelichowski. - Miecznikowska, Justyna
Zakres i treść: Niemcy, Austria, Irlandia, Francja, Belgia, Niderlandy.