Kościół św. Jana : fragment elewacji południowej - Nowaliński, Karol (1935- ). (Gdańsk, 1979)
Przedstawia fragment południowej elewacji kościoła św. Jana w Gdańsku, 1979 r.
Tyt. i data ołówkiem na rewersie ręką fotografa.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Kościół św. Jana (Gdańsk, Polska) -- 1945- -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie