Franciscus de Mailly. (1680)
Portret François de Mailly (1658-1721), kardynała francuskiego, popiersie w okrągłej ramie, ujęcie 3/4 zwrócone w lewo, twarz na wprost. Portret spoczywający na postumencie na którym jest napis inskrypcyjny.