Exlibris Koty Sandeckiej - Birkenmayer, Alfred Józef (1892-1977).; Birkenmayer, Konstancja (1929)
Głowa kobiety z profilu, napis: Exlibris Koty Sandeckiej.
Nazwisko artysty i data według strony Ekslibris polski.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1900-1945.