Ulica Długa - zniszczenie wojen[ne] 1945 (miejsce kamienic nr 28,29 i 30) [fot.] Kazimierz Lelewicz. - Lelewicz, Kazimierz (1896-1986) (1945)
Przedstawia ulicę Długą w 1945 r., ruiny kamienic nr 28-30.