Kto chce zabić Jessii? - Flisak, Jerzy (1930-2008). (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1967)
Plakat przedstawia kobietę, kowboja i mężczyznę w pelerynie. Nazwisko autora w prawym dolnym rogu.
Data wydania na podstawie odręcznej notatki na plakacie.
Na plakacie dodatkowe informacje: film nagrodzony na MFF w Locarno i Trieście; reżyseria Václav Vorlíček.
Keywords: Plakaty filmowe -- Polska -- 1945-.; Film czechosłowacki; Plakat; Plakaty -- 1945-1990.