Ex libris Kołakowski Miron / Barylski. - Barylski, Wojciech (1929-1999) ([wydawca nieznany], 1955)
Putto siedzące na ozdobnej ramie obrazu z pędzlem i paletą w rękach, na palecie napis: Barylski 1955, napis na wstędze: Ex Libris, u dołu: Kołakowski Miron.