Jezus Chrystus Panem pełni czasów / Gabriel Witaszek. - Witaszek, Gabriel (1951- ).
1. Oczekiwanie na zbawczą interwencję Boga. 2. Jezus zmartwychwstały pełnią czasów. 3. Zapowiedź przyjścia Królestwa Bożego.