[Afisz. Incipit] Zarządzenie Prezydium Powiatowej Rady Narodowej w Starogardzie-Gd. ... w sprawie urzędowego uznawania buhai oraz knurów w 1961 r. / M. Raczkiewicz. - Raczkiewicz, M. ([wydawca nieznany], 1961)
Afisz informujący o przeglądzie buhajów i knurów na terenie Starogardu i powiatu.