[Afisz. Incipit] Zarządzenie Prezydium Powiatowej Rady Narodowej w Starogardzie-Gd. ... w sprawie urzędowego uznawania buhai oraz knurów w 1961 r. - Raczkiewicz, M. (Starogard GD. : [wydawca nieznany], 1961)
Afisz informujący o przeglądzie buhajów i knurów na terenie Starogardu i powiatu.
Keywords: Starogard Gdański (Polska ; region) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.