Literatura renesansu w Polsce - Nowak, Zbigniew (1927-2015).; Wydawnictwa Uniwersytetu Warszawskiego ([Warszawa] : [Wydawnictwa Uniwersytetu Warszawskiego], 1995)
Recenzja książki: Literatura renesansu w Polsce / J. Pelc. - Warszawa, 1994.
Nadbitka: Przegląd Humanistyczny, Nr 1, 1995.
Miejsce wydania i wydawca według źródła nadbitki.
Keywords: Książki -- recenzje -- 1970-2000.; Literatura polska -- 16 w. -- historia i krytyka; Renesans -- Polska; Renesans