Gdańsk Archipelago of Cultura ex libris - Kezele, Sneżana (1951- ).; Gdański Archipelag Kultury (2014)
Łódka przy nabrzeżu i pływające w wodzie ryby, przez środek napis: Gdańsk Archipelago of Cultura ex libris.
Na odwrocie symbol techniki graficznej i data.
Stempel z nazwiskiem artystki, ołówkiem jej autograf pod przedstawieniem.
Keywords: Ekslibrisy -- Serbia -- 1990-.