[Afisz. Incipit:] Obywatele Malborka! Harcerze i instruktorzy harcerscy ... (Malbork : [wydawca nieznany], 1959)
Afisz informujacy o imprezach organizowanych przez hracerstwo w Malborku w sierpniu 1959 r.
Keywords: Harcerze -- Polska -- 1945-1970.; Malbork (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne