[Afisz. Incipit] Okręgowa Rada Zw. Zaw. ... organizuje dodatkowo eliminacje świetlicowych zespołów artystycznych ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1951)
Afisz informujący o eliminacjach do zespołów artystycznych w Powiatowym Domu Kultury w Gdańsku-Chełmie, 28.10.1951 r.
Keywords: Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.