Alter Aristides, tulit hac Tessinius ora ... / Bernigeroth. - Bernigeroth, Johann Martin (1713-1767) (1740)
Przedstawia portret w popiersiu Nicodemusa Tessina młodszego (1654-1728), szwedzkiego architekta.