Jarosław Murawski - Resztki / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 2021)
Program teatralny premiery, która miała miejsce 22.10.2021 r. na Scenie Malarnia. Reżyseria: Ewelina Marciniak, adaptacja i dramaturgia: Jarosław Murawski, scenografia: Grzegorz Layer i Ewelina Marciniak, kostiumy: Natalia Mleczak, choreografia: Dominika Knapik.