Medal. Generał Dywizji Stanisław Maczek Dowódca I Dywizji Pancernej. - Mennica Państwowa (Warszawa). ([Warszawa] : [Mennica Państwowa], 1987)
Medal. Awers: Popiersie Stanisława Maczka w lewo, po lewej napis: Dowódca/I Dywizji/Pancernej/Generał/Dywizji/Stanisław/Maczek, z prawej PTAiN/Warszawa/1987. Rewers: Czołgi na tle miasta, u dołu wymienione nazwy miejscowości: Falaise Chambois/Axel Kapelsche Veer/Kusten-Kanal Breda/Wilhelmshaven/1944-1945.
Tytuł nadany przez katalogującego.
Miejsce wydania na podstawie siedziby emitenta.
Nazwa wydawcy na podstawie działalności emitenta.
Data na podstawie napisu na medalu.
Keywords: 1945-1989; 1901-2000; Medale; Polska; Obiekty trójwymiarowe