Stągwie Mleczne, Wyspa Spichrzów / foto Karol Nowaliński. - Nowaliński, Karol (1935- ). (1984)
Przedstawia widok ogólny na Gdańsk z góry, na pierwszym planie Stągwie Mleczne, za nimi widoczna zabudowa Wyspy Spichrzów od strony północnej, 1984 r.