Stągwie Mleczne, Wyspa Spichrzów - Nowaliński, Karol (1935- ). (Gdańsk, 1984)
Przedstawia widok ogólny na Gdańsk z góry, na pierwszym planie Stągwie Mleczne, za nimi widoczna zabudowa Wyspy Spichrzów od strony północnej, 1984 r.
Tyt. i data ołówkiem na rewersie przez autora fot.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie