Friedrich Karmann G. H. Busse. - Busse, Georg, Heinrich (1810-1868) (Lithogr. Anst. von Jul. Sauer in Danzig, 1858)
Przedstawia portret stojący w ujęciu 3/4 gdańskiego pastora kościoła św. Barbary Friedricha Karmanna.