Malbork : ulica Tadeusza Kościuszki (budynek komendy MO). ([Miejsce nieznane], 1955)
Przedstawia ulicę Kościuszki w Malborku, około 1960 roku.
Tytuł na rewersie.
Data według przedstawienia.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Malbork; Malbork (Polska) -- 1945-1970 -- fotografie