Mecz piłki nożnej o misrztostwo m. Gdańska. (Gdańsk : [s.n.], 1951)
Afisz inf. o meczu w Gdańsku na boisku we Wrzeszczu 21.06.1951 r. między Kolejarz Morski a AZS Gdańsk.
Keywords: Piłka nożna -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne