Ex Libris Andrzeja piwowarczyka [!] [Andrzej Piwowarczyk]. - Piwowarczyk, Andrzej (1919-1994) (1958)
W czerwonej ramce fotografia ilustracji z książki "Człowiek ustokrotniony" H. van Loona - postać ludzka wokół której przelatują komety, gwiazdy i planety. Pod nią napis: Ex Libris Andrzeja piwowarczyka.