Danzig Museum u[nd] Trinitatiskirche. - Stengel & Co. (Dresden : Stengel & Co., 1898)
Przedstawia Muzeum Miejskie w dawnym klasztorze franciszkanów, widok nocny, ok. 1900 r.
Data wg działalności wydawcy.
Fot. Gd.
Keywords: Karty pocztowe -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.; Gdańsk (Polska) -- 1900-1945 -- karty pocztowe