[Afisz. Incipit] W niedzielę, dnia 19 września 1948 r. odbędzie się w Tczewie Dzień Działkowców ... (Tczew : [wydawca nieznany], 1948)
Afisz z programem uroczystości.
Keywords: Ogródki działkowe -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Tczew (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.