Pamiętaj! Dzięki umiejętemu spożytkowaniu podobnego zaproszenia [...] - Klub Twórców (Suwałki). ([S.l. : s.n., 1982)
"Upoważnienie na okaziciela do przekroczenia progów klubu" Klubu Twórców w Suwałkach.
Data na podst. treści.
Keywords: Klub Twórców (Suwałki) -- druki ulotne; Suwałki (Polska) -- 1970-2000 -- druki ulotne