Esto lat ! Esto lat ! : o błędach fonetycznych i ortograficznych popełnianych przez osoby hiszpańskojęzyczne uczące się języka polskiego jako obcego / Katarzyna Bednarska, Kamil Szafraniec. - Bednarska, Katarzyna (filologia słowiańska)
Słowa kluczowe: błędy językowe, nauczanie języka polskiego, jako drugiego, błędy fonetyczne, błędy jęzkowe.