Abendmusik : zum Besten der Gemeindepflege. ([s.n.], 1917)
Druk z programem artystycznym i tekstami pieśni na uroczystość w kościele St. Johanniskirche zu Danzig (kościół św. Jana w Gdańsku) 25 listopada 1917 r.