VI Spotkanie Twórców Literatury Kaszubsko-Pomorskiej Wdzydze 1976 : Zrzeszenie Kaszubsko-Pomorskie 1956-1976 / Stryjec. - Stryjec, Ryszard (1932-1997) (1976)
Siedzący ukoronowny Gryf, wzdłuż górnej krawędzi napis: Zrzeszenie Kaszubsko-Pomorskie 1956-1976, niżej VI Spotkanie Twórców Literatury Kaszubsko-Pomorskiej Wdzydze 1976.