Książka Hali Wileńskiej / Jerzy Jarnuszkiewicz. - Jarnuszkiewicz, Jerzy (1919-2005) ([wydawca nieznany], 1943)
Kobieta w udrapowanej sukni z girlandą. Dookoła ozdobna rama. Pod kompozycją, na wstędze napis. Rysunek białą kreską na czarnym tle.