[Ulotka. Incipit] Telegram!! Przybywa do Wejherowa drużyna Warszawska ... która rozegra mecz piłki nożnej ... ([wydawca nieznany], 1946)
Ulotka informująca o meczu na wejherowskim Stadionie 1.09.1946 r.