Widok z okolicy Reduty Wilk - Nowaliński, Karol (1935- ). (Gdańsk, 1987)
Przedstawia widok na Dolne Miasto od strony Reduty Wilk, 1987 r.
Tyt. i data na rewersie ręką autora.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie; Dolne Miasto (Gdańsk, Polska ; dzielnica) -- fotografie