[Afisz. Incipit] Obwieszczenie do drugiej rejestracji mężczyzn urodzonych w 1937 r. / Juriew Antoni. - Juriew, Antoni ([wydawca nieznany], 1956)
Afisz informujący o poborze w okresie 12-15.03.1956 r. w Nowym Dworze Gdańskim.