Sopot Plac Przyjaźni Polsko-Radzieckiej / wg fotografii barwnej J. Siudeckiego. - Siudecki, Jan (1921-1986) (Biuro Wydawnicze Ruch, 1973)
Przedstawia obecny Plac Przyjaciół Sopotu, wówczas Plac Przyjaźni Polsko-Radzieckiej, ok. 1975 r.