Sopot Plac Przyjaźni Polsko-Radzieckiej - Siudecki, Jan (1921-1986).; Przedsiębiorstwo Upowszechniania Prasy i Książki "Ruch". ([Warszawa] : Biuro Wydawnicze Ruch, 1973)
Przedstawia obecny Plac Przyjaciół Sopotu, wówczas Plac Przyjaźni Polsko-Radzieckiej, ok. 1975 r.
Miejsce wyd. wg działalności wyd. i przedstawienia.
Keywords: Karty pocztowe -- Polska -- Sopot; Sopot (Polska) -- 1945- -- karty pocztowe