[Afisz teatralny] Jarosław Iwaszkiewicz - Stara cegielnia / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 1979)
Afisz teatralny informujący o premierze 8.09.1979 r. Scena Kameralna w Sopocie. Reżyseria: Maciej Dzienisiewicz, scenografia: Jadwiga Pożakowska.