Handels-Hochschulkurse, Danzig. ([Danzig : s.n.], 1920)
Afisz ze spisem wykładów na Handels-Hochschulkurse w Gdańsku w semestrze zimowym 1920/21.
Miejsce ustalono na podstawie katalogu historycznego GD PAN.
Keywords: Szkoły -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.; Gdańsk (Polska) -- 1900-1945 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1900-1945 -- źródła