[Afisz. Incipit] 14 lutego o godz. 14 przed Politechniką Gdańską odbędą się zdjęcia scen masowych ... ([wydawca nieznany], 1980)
Afisz informujący o miejscu realizacji zdjęć scen masowych do filmu "Matka Courage z W-Z" poświęconego wydarzeniom grudniowym 1970 r. Udział w zdjęciach niepłatny.