[Afisz. Incipit] 14 lutego o godz. 14 przed Politechniką Gdańską odbędą się zdjęcia scen masowych ... ([miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1980)
Afisz informujący o miejscu realizacji zdjęć scen masowych do filmu "Matka Courage z W-Z" poświęconego wydarzeniom grudniowym 1970 r. Udział w zdjęciach niepłatny.
Data wydania na podstawie treści.
Keywords: Niezależny Samorządny Związek Zawodowy "Solidarność" -- druki ulotne; Opór wobec władzy -- Polska -- 1970-2000 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1970-2000.