[Afisz. Incipit] Hallo! Hallo! Uwaga! W dniu 9.VIII. ... odbędą się 2 Zabawy Taneczne za kanałem w "Polonii" ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o zabawie 9.08.1947 r. z udziałem zespołu "Wicher".