Ogłoszenie Zarząd Towarzystwa Ogrodów i Osiedli Działkowych w Gdańsku zwołuje w dniu 31-go sierpnia 1947 r. o godzinie 11-ej roczne walne zebranie / Towarzystwo Ogrodów i Osiedli Działkowych w Gdańsku. ([s.n.], 1947)
Afisz inf. o zebraniu.